"אני משתמש באבקה שנקראת regrow, והתפקיד שלה, זה למעשה, בשילוב עם יוגורט אורגני, ליצור רובד חיידקי, שמתעל סידן על תוך החורים והסדקים שנוצרים בשיניים כתוצאה מחשיפה לאלמנטים, ואפשר לראות על מאות עדויות, שזה מאפשר לגוף שלנו סוף סוף, את הסיכוי, לסגור את החורים שלו בעצמו"
"מקבלים בעצם את המינירלציה הנכונה, בתערובת הנכונה ובהרכב החיידקי הנכון"
"כשאנחנו אומרים את המילה ´חיידקים´, אנחנו מפחדים מהם, בגלל שחינכו אותנו לפחד מהם.
בלי רובד חיידקים פרוביוטי, השיניים והחניכיים שלנו הם חסרי סיכוי"
"כל מה ששטיפת מי פה והורג את החיידקים בעצם רק פוגע לנו בסביבת החיידקים ובשיניים עצמם?
בהחלט כן"
"כדי ששן תחדש את עצמה, אנחנו צריכים כמה תנאים:
> רמת חומציות בסיסיות, שהיא מספיק בסיסית
> יחס נכון של סידן וזרחן ברוק ובדם. היחס הוא 1 ל 4, לטובת הסידן
> ואנחנו צריכים רמת סוכר נמוכה מספיק. בסביבות בין 70 ל 80
כדי, שהתהליך הזה (סתימת השן על ידי הגוף עצמו), יעשה באופן טבעי, בלי שום עזרה חיצונית. כדי שזה יקרה, אנחנו צריכים תזונה, שרופאים רבים, עוד בשנות ה 30 וה 40 של המאה שעברה, כבר זיהו אותה. היו אגב רופאי שיניים: ד"ר ווסטרון פרייס, ד"ר הוקינס וד"ר פייג', וד"ר פוטנג'ר, הם בעצם היו ארבעת הראשונים שזיהו שהמרכיב החשוב ביותר, זאת תזונה מקור. אחד מאבני הבניה של תזונת מקור, זה מבנה נכון, של מקור סידני, ואחד מהמבנים הסידניים, הנפוצים ביותר בהיסטוריה, ובתרבויות שלנו לסוגיהן, זה חלב ומוצרי חלב. אבל כל המוצרי חלב האלה, הוא מה שנקרא green grass feed, כלומר, החיות שמיהן הפקנו את החלב, הן אכלו עשב ירוק. עשב ירוק טרי ישר מהשדה.
חלבו וחלבן ונצרך, עוד ביממה הנוכחית שהופק. לא היה את תהליך הפיסטור, שהוא למעשה הורס את האנזים המרכזי, שמאפשר לנו לספוג את הסידן הזה, ולמעשה הורס את כל הפרוביוטיקה הטבעית בחלב ופוגם במערכת האנזימתית הכוללת, של כל המארג הזה שנקרא חלב.
ולכן שנסתכל על תרבויות עתיקות, אף אחד לא חימם את החלב לכדי פיסטור, וצרכו את החלב באופן ישיר"
כמה מרכיבים עיקריים שאנחנו צריכים לשאוף לקבל אותם:
> סידן (לא כל סידן נותן לנו את זה)
> זרחן
> שלושת המפעילים A ,D ,K2
כשיש לנו החבילה הזאת, באופן זמין, עשיר יומיומי, אז אנחנו יכולים ליהנות מחסינות מוחלטת למחלות חניכיים ושיניים
ויטמין D
חשיפה לשמש על ידי חשיפה מלאה של העור ועיניים.
שימוש במשקפי שמש גורם נזק. הוא פוגם לנו אדיר בספקטרום הטבע.
קרמים על העור גורמים נזק. לא חשוב איזה קרמים. הם מונעים מאיתנו את המטבוליזם הזה
פירות ים, שמן כבד דגים מותסס, ביצי פרא ושמן חמאה.
צמחונים: יש כמה מקורות מאוד עשירים לויטמין D: המקור ביותר הוא שקדיים טבעיים, טופו מסורתי, נאטו, פטריות פורטובלו, פטריות שיטאקי ופטריות מקאטי, תפוזים אורגני בעונה, חזזית
ויטמן A
דגי ים שלמים, שמן כבד דגים מותסס (בדרך כלל דג קוד)
צמחונים: בטטה, גזרים, טרד, קישוא, עלי לפת, דלעת, חסה, פלפל אדום, קנטלופ, מנגולד שוויצרי, קייל, בוקצ'וי, גרגיר הנחלים, קייפ
ויטמין K2
שמן כבד דגים מותסס, רקיחות ים, דגי ים שלמים וביצי דגים, ביצי פרא, שמן חמאה, מח עצם
צמחוני: נאטו, כרוב כבוש, גבינות לא מפוסטרות, קמבוצ'ה, טמפה
הדבר החשוב הנוסף – ויטמין C
ברוקלי, תפוזים, פאפאיה, גויבה, קווי, דובדבנים, אספרולה, גרגרי כמוש וג'ביברי
פרוביוטיקה
אכילה ישר מהגינה, בלי לשטוף, במיוחד בשעות הבוקר (כשאנחנו שוטפים דברים ומכניסים למקרר אנחנו מחסלים את הפעילות הפרוביוטית). נבטים טריים, ירקות כבושים, פירות כבושים.